top of page

Eventtält

Är det dags för ett evenemang? Ta då kontakt med oss så hjälper vi er med allt från val av storlek till uppsättning av eventtält.

August-62.jpg
Vi hjälper er från start till slut

Att anordna ett evenemang är svårare än vad många tror. Därför erbjuder vi en helhetslösning där vi hjälper er med allt från val av storlek till uppsättning och transport av tältet. Detta är för att ni ska fortsatt kunna fokusera på det ni gör bäst för att skapa det perfekta evenemanget.

Våra eventtält

Våra tält ger skydd mot sol, regn och vind och är den perfekta platsen att ha en bar eller sittplatser under. Stretchtälten finns i många olika former och storlekar, så ni kan hitta ett som passar perfekt för ert evenemang. Och med lite ljusslingor och belysning kommer kan ni skapa en atmosfär som inte går att få på något annat sätt. Dessa fungerar också perfekt om ni behöver ett tält till mässa eller tält för bröllop.

Stretchtält har som man hör på namnet en unik egenskap. Vilket är att det enkelt går att dra ner en av sidorna för att skapa vind- och insynsskydd. Detta ger också ett alldeles unikt utseende och kommer hjälpa till att sätta stämningen på ert event.

Skulle ni ha några andra frågor eller funderingar om våra eventtält är det bara att kontakta oss så hjälper vi er!

bottom of page