top of page

Stretchtält

Behöver ni något som ger både bra sol- och vindskydd samtidigt som det skapar en härlig atmosfär. Kolla in våra stretchtält!

Några exempel på utföranden av våra stretchtält
Coronasafe_edited_edited.jpg

Stretchtält 7.5x10m

Fäst med 1m markspett på plan mark med ena långsidan neddragen mot marken som vind- och insynsskydd.

IMG_0672_edited_edited.jpg

Stretchtält 10x15m

Fäst med markspett, vikter, fästöglor och i befintliga fästpunkter som träd på ett komplext underlag. Alla tältets sidor är i jämnhöjd. 

Popa18_Miljö_besökare_MadeleineMartinsson-28.jpg

Två Stretchtält 7.5x10m

Två 7.5x10m tält sammansatt för att skapa ett längre 7.5x20m tält med barområde under taket. Denna har också neddragen baksida.

Varför ni ska välja ett stretchtält

Stretchtält är ett oumbärligt tillbehör vid utomhusevenemang som bröllop, marknader och mässor. Det ger inte bara ett elegant skydd mot väder och vind, utan också en fantastisk atmosfär som kan höja kvaliteten på ert evenemang. Speciellt i Sverige, där vädret är oförutsägbart, är ett eventtält en nödvändighet för att säkerställa att ert evenemang inte störs av dåligt väder.

Vi på Intention Events erbjuder högkvalitativa stretchtält i olika storlekar och utföranden som kan anpassas efter era specifika behov. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa er att välja den perfekta storleken som passar just era behov.

En fördel med våra stretchtält är att duken kan konfigureras på flera sätt för att skapa en unik atmosfär. Välj att ha duken som ett jämnhögt tak eller dra ner den mot marken på en eller flera sidor för att skapa ett vind- och insynsskydd. Möjligheterna är oändliga och vi hjälper er gärna att hitta den bästa lösningen för ert evenemang.

Oavsett om ni planerar en stor festival eller ett intimt bröllop, kan ni lita på Intention Events för att leverera högkvalitativa eventtält för en lyckad tillställning. Kontakta oss idag för att boka ett stretchtält i Stockholm, Göteborg eller Jönköping och låt oss ta hand om allt från frakt till uppsättning och nedtagning. Vi är stolta över att kunna erbjuda en professionell service som säkerställer att ert evenemang blir minnesvärt och framgångsrikt.

bottom of page